dijous, 25 de desembre del 2008

Uei, lo cincau dia de Hanocca, qu'ei lo de Nadau tanben...


Qu'ei Nadau! Anem, n'aprofieiti tà hicar duas cantas de Nadau suu blòg...
Ua, en gascon, deu grop Verd e Blu. N'ei pas sonqu'un extrèit, que podetz tostemp comandar lo CD en çò deus Menestrèrs Gascons!!!



Anueit quei vadut (extrèit) - Verd e Blu


E l'auta en catalan, un nadau tradicionau de l'antiga colonia occitana de Llocnou d'en Fenollet, en país valencian, cantada per Pep Botifarra e Lola Tortosa:


Nadala De Lloc Nou dEn Fenollet - Pep Gimeno "Botifarra"

E quauquarren d'aute pr'amor que soi urós e que m'agrada...e qu'aquò ei lo men blòg, i penji çò que voi:


Shlomo Carlebach - Od Yishama.mp3 -

Tà crompar CDs de Verd e Blu e de Pep Botifarra, que cau anar, respectivament, suu site deus Menestrèrs Gascons e suu de Cambra Records. Cambra Records que difuseish de musica valenciana independenta, en catalan (valencian). Lo Vicent, de Cambra Records, que's harà un plaser de v' enviar CDs tà França, cap de problèma. Los prètz de Cambra Records son mes que rasonables, pòrt comprés, non cau pas esitar de'us comandar CDs!!!
Shlomo Carlebach qu'ei difusit de manièra mondiau (amazon, fnac, etc.).

2 comentaris:

merike ha dit...

Quin "lloc" tan bonic per a les candeles! Sempre pensava que totes les espelmes siguin allà des del començament i només un estigui estant encès el primer dia, llavors dos etcètera.. Gràcies per a les cançons.

zel ha dit...

Hola Joan, estimat, passo a deixar-te els meus millors desigs, que la pau, la salut, l'amor i la vida t'acompanyin, que siguis feliç, i que no perdis les ganes de fer coses, tantes i tan bem fetes...

Un petonàs, estimat.
T'he d'escriure, ja ho sé...quan no estigui tan queixosa....