dissabte, 18 d’abril del 2009

En vacanças

Com ac avetz podut remarcar, lo blòg que s'ei hicat en repaus. Que demorarà silenciós enqüèra drin de temps, ua bona setmana aumens, mès que m'i tornarèi hicar, promés.
Vam, que'vs deishi dab lo vielh banjoista deus Dubliners, Barney McKenna, dens ua video enregistrada en 1970. Que comença dab un aire lent e continua dab ua seguida de reels. Doncas, d'escotar dinc a la fin! Barney McKenna que contribuí a popularizar l'emplec deu banjo tenor dens la musica irlandesa, abans qu'aqueste intrument cedisca lo pas au bozoqui version irlandesa, dens las annadas 70.


3 comentaris:

merike ha dit...

Gràcies per a la música que no puc entendre aqui amb el ordinador del hotel:-( BCN no és molt calent però ha nedat a Hèlsinki aquest matí. Em sap greu que no puc utilitzar un traductor, saps que tu n´agrades les persones que no parlan correctement la llengua iberoccità. Que tinguis les vacances molt agreables! (Windows Vista és dificil!!)

Josep M. Ferrer ha dit...

Una música magistral Què bona!!! Gràcies per l'entrada i el redescobriment d'aquests Dubliners!!!

manjacostel ha dit...

E ben Joan aquò's de polits tròces de musica irlandesa ;qu'aimariai que la musica occitana ne'n sia al meteis nivèl.... Mas de mon biais
Merce plan.