dimarts, 11 d’octubre de 2011

La Mela que s'a perdut lo blòg

Aqueste dimars de matin, la Mela qu'agó ua mala suspresa. Lo son blòg qu'avèva desapareishut, desfaçat per Blogger. Per qué? Ua enganada, probable. En tot cas, lo blòg "Ma vida amb ieu, la vida de Mela" n'existeish pas mes. La Mela n'ei tota sangvirada, n'i ei pas per arren e non l'an pas demandat lo son avís ad era, praubina.
Alavetz jo qu'espèri que poderà lèu lèu tornar trobar lo son blòg e que i poderà tornar escríver. Se necessari, qu'organizaram ua peticion tà que google e'ns torne lo blòg de Mela. Un blòg en occitan, aquò n'ei pas com un blòg en francés o en anglés, qu'ei quauquarren de riale e de preciós. N'avem besonh. E puish, lo blòg en occitan de la Mela n'ei pas sonque un blòg en occitan com quin se volha d'aute, qu'ei lo blòg  de la Mela. Que n'avem doblament besonh.  Los legidors regulars d'aqueth blòg que comprenen çò qui voi díser. 
Jo que prometi de recitar pregàrias, quitament en occitan montpelherenc, quan e reaparesca lo blòg de la Mela. Que v'assabentarèi de la seguida. 
EDIT: Uei, lo 15 d'octobre, Mela a recuperat son blòg!!!! Òsca!

4 comentaris:

Mela ha dit...

Mercés!!!!

:)

(mas enganes pas lo mond, o sabi que lo legissiás pas mon blòg! :P )

Mela ha dit...

DE nòvas de mon amic Google (se qualqu'un me pòt explicar de qu'es un "resultat positiu fals" LOL:

Els robots de prevenció de correu brossa de Blogger han detectat que el vostre bloc té característiques d'un bloc de correu brossa. (Què és un bloc de correu brossa?) Com qui llegeix aquest missatge és una persona real, probablement el vostre bloc no sigui un bloc de correu brossa. La detecció de correu brossa automatitzada és inherentment difusa, i volem disculpar-nos sincerament per aquest resultat positiu fals.

Hem rebut la vostra sol·licitud per desblocar el bloc el dia 11 / octubre / 2011. En nom dels robots, voldríem disculpar-nos per haver bloquejat el vostre bloc que no és de correu brossa. Tingueu paciència mentre ens mirem el vostre bloc i verifiquem que no es tracta d'un bloc de correu brossa.

jp la rapieta ha dit...

De consent coma lu Joan :

Un blòg en occitan, n'ei pas com un blòg en francés o en anglés, qu'ei quauquarren de riale e de preciós. N'avem besonh. E puish, lo blòg en occitan de la Mela, n'ei pas sonque un blòg en occitan com quin se volha d'aute, qu'ei lo blòg de la Mela.

Mela ha dit...

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=17836e7a43b0f2ac&hl=fr