dissabte, 2 de juny de 2007

Auèi fa polit temps sus Carcassona!Lo solelh brilha, los auselons cantan! E me soi pres un pastís de formatge que m'a fait la Peirotoneta (que ven del yiddishland, ela) ! Yopiiii! la vida es bèla!

Los dos trosses de musica èran "5 minuts" e "twist" del grop barcelonés Dúmbala Canalla. Un grop dels bons! Son tanben sus myspace! I cal anar!

Ah! E lo pastís de formatge de la Peirotoneta (una tradicion del Yiddishland, de l'Alsàcia a l'Europa orientala e al delà):La darrièra video del jorn, la dediqui a la Peirotoneta, qu' i jogan de musicas de la soa tradicion e i cantan en la lenga de son breç, lo yidish. Lo grand violonista classic Yitzhak Perlman s'entraïna a la musica klezmer ! A pas tròp besonh de far esfòrces, veiretz!

E patacric, e patacrac, lo meu messatge es acabat!

2 comentaris:

Mela ha dit...

polida, la CArcassona :)
de qu'es la musica?
(m'agrada!)

Joan de Peiroton ha dit...

Mela, siàs fòrça tròp preissada! La responsa sus la musica, l'auràs quand aurai acabat d'escriure aqueste messatge, macarèl!! (OK, OK, sabi plan qu'es ma fauta, ai la mala costuma de "postar" los messatges abans que siàn acabats!!!!). Bon, d'acòrdi, mas sonque perqué siàs tu: dumbala canalla!
http://www.dumbalacanalla.org/
Lo lor siti es extra, e pas sonque lo siti!
Los traparàs tanben sus myspace.