dijous, 24 de desembre de 2009

Shady Grove (Doc Watson)Tè, aquera cançon tradicionau que'm hè brembar deu temps de la mia joenessa. Que m'agrada autant uei lo dia com autes còps. Sustot quan ei interpretada peu gran Doc Watson. Qu'ei enqüèra viu, lo vielh musician cec, e que continua de cantar e de jogar en public. A 86 ans, totun! Que's sembla au Joan Pau II sus aquera fòto (Wikipèdia). En mei viu, urosament. Doc Watson, que'n soi fan. Doncas, que v'èi botat Shady Grove, ua "courtin' song", dab ua dedicàcia especiau.

E quauques videos tà amuishà've quin guitarista mei gran qu' ei lo Doc.

Mei videos deu gran Doc Watson que son de gostar aquiu. Qu'estón prengudas durant un concèrt dat en 1991, que son totas videos de qualitat, de non pas mancar!!!

5 comentaris:

Henry The VIII ha dit...

Sona collonut lo Shady Wojtyla aquest.

Bones festes Mister Joan!

merike ha dit...

Lo temps de la mia joenessa: The Beatles:-)
Però música de bluegrass molt bonica en efecte!!! El nom no era conegut per a mi. És molt vell en Doc Watson! Espero que viuré molt de temps per poder llegir molts més anys al teu blog.
A un guitarrista finlandès-jueus-americà se li ha esmentat al Wikipedia quan he estat buscant més informació. Jorma Kaukonen - Wikipédia
Un regal de Nadal preciós per a mi, gràcies!
Per a tu la soprano finlandesa Soile Isokoski:
YouTube - Soile Isokoski Strauss Four Last Songs: Beim Schlafengehen

Joan deu Peiroton ha dit...

Henri VIII: Vostra graciosa majestat, és un plaer i un honor rebre la vostra visita. Bones festes per a vos també!

Merike; això no és música bluegrass!!! Hauria de dedicar un pòst per explicar la diferència entre el clawhammer i el bluegrass, ja veig.

merike ha dit...

És absolutament necessari! Una molt llarga explicació científica. En català també! Estem esperant amb paciència. Bon diumenge!

merike ha dit...

This Train Is Bound For Glory de la mia joenessa.