divendres, 21 de març del 2008

El proper diumenge 30 de març a les 11. 30 h , tots a la plaça del Lleó, a Girona


La Plataforma No a la MAT, la plataforma Non à la THT i les plataformes d’alcaldes AMMAT i SYDECO 66 convoquen a una nova manifestació contra la MAT a Girona, el proper diumenge 30 de març a les 11.30 h.
Si les manifestacions anteriors ja varen ser un èxit de participació, per aquesta volen que sigui memorable i que esdevingui un punt d’inflexió en els més de tres anys que fa que lluiten contra la imposició d’aquesta infraestructura que encara avui, i malgrat la llur insistència, no ha estat justificada.
Per tal de pressionar el coordinador europeu de la interconnexió elèctrica França-Espanya, les autoritats espanyoles i franceses i els promotors del projecte a totes dues bandes dels Pirineus perquè desestimin el projecte, és summament important que aconsegueixin mobilitzar el més gran nombre possible de persones per a aquest acte, que com els anteriors volen que sigui una expressió democràtica i festiva de la ferma oposició a la MAT.

Amics i companys, comptem amb el vostre suport i estímul per difondre aquest missatge i animar els vostres socis, afiliats, amics i familiars a participar a la manifestació de Girona.


Tots junts contra la MAT.
Pel futur del territori, ARA O MAI!

Gràcies als amics de l'Agasalla, a Na Kira Làzaro Morató de la llista de discussió dels socis de l'Ateneu de Girona, i a tots els altres que van difondre aquesta crida.

2 comentaris:

zel ha dit...

No a la MAT...
Allà en veurem...
Petons, molts petons, Joan!

nimue ha dit...

a mi m'agafarà una mica lluny però pensaré en vosaltres!