dijous, 28 de febrer del 2008

M'he topat amb un porc senglar al jardí

Aquest vespre, m'he topat amb un porc senglar al meu terreny de l'Albera. Estava buscant aglans. No m'ha deixat apropar per poder fer-li una foto de l'iris, va fer semblant de carregar cap a mi. Bé, va començar a fer-ho, en realitat . Després, va ignorar-me. Tenia gana. Us ensenyaré les fotos !!!

9 comentaris:

Mela ha dit...

Segura que lo singlar ditz la meteissa causa sus son blòg a el....

Eduard Abelenda i Puigvert ha dit...

Qui cercava les aglans, tu o el porcus singularis? Hi ha caçadors del senglar a l'Albera nord? Ja m'agradarà veure les fotos.

Lucila Mallart ha dit...

Oh! Jo, de petita, quan anava de colònies a Santa Eugènia d'Agullana (també a l'Albera), també n'havíem vist algun cop, de porc senglars, però em sembla que ens deien que més aviat tenien por ells de nosaltres que no pas nosaltres d'ells. Sempre sortien corrents!

Per cert, ja tens un petit aperitiu del nostre viatge a Tolosa al blog! ;)

Joan de Peiroton ha dit...

Mela: me balharàs l'adreiça del blòg singlarenc?

Eduard: la temporada de la caça dels senglars és acabada. Les femelles són ja plenes, penso. El problema que tenim amb els senglars de per aqui és que semblen ser híbrids, podrien tenir sang de porc domestic: fan més petits i no són tan tímids com els senglars veritables...

Lucila: aquesta (penso que és una truja) no semblava gens impressionada. Quan va adonar-se de la meva presència pel primer cop, va començar per galopar tot recte cap a mi.
Aniré a visitar el teu blog!!!

Anònim ha dit...

ièu los aimi manjar: civet o autre. foguèsse dintrat dins la cosina directament....

Joan de Peiroton ha dit...

K: lo còp que ven (benlèu aquesta serada), t'apelam per que lo te pogas agafar e emportar a l'ostal! Mefi quand meme, sembla pas tròp comòda, la bestiòta...A son caractèr, qué! Ma femna barrèt lo contravent de la pòrta veirada de la cosina precisament per evitar la dintrada accidentala de la troja...

merike ha dit...

Why don't you write nice humorous comments on my two blogs? Even on one of them? Ignoring me and writing to all the others. I would be happy if you behaved in a good manner.

Joan de Peiroton ha dit...

Merike: just because I don't feel like. Sorry. But there are a lot of other talented bloggers who will, I am sure. Good luck!!!!

zel ha dit...

Sí, Joan, diumenge Torroella segrestada!!!! Pel riu, tot, espero anar-hi!

I el senglar, jaja, compte, que les gasten boges! Fa uns anyets al Montgri, prop de l'escola, una amiga meva en va trobar una, femella i cries i es va haver d'enfilar dalt d'una roca!!!! A vigilar!!!