diumenge, 9 de maig de 2010

Prumèr bilanç

Bon, au cap d' ua setmana, ja ei temps de´n tirar un prumèr bilanç. Qu´èi sajat de tastar drin de tot.
Llapingacho: ua sòrta de còca de patatas dab hromatge honut deguens, suberbon.









Empanadas: las de l' Equador que passan plan.
Las sopas variadas, que son generaument excellentas.
Pescado (que cau demandar que preparen los peish a la plancha, se non los auratz frits) dab patacones -sòrta de banana frita-: excellent.
Ceviche y más ceviche, :-))).


Humitas : ok mas no'n cau pas abusar..










Tamales: los tamales que son de huèlhas de banana confidas dab causas: blat de moro e hromatge, per exemple (tamales rellenos de maíz y queso), o de mongeta roja e blat de moro (rellenos de frijoles y maíz) o sucradas (piña y coco), generaument ric e bon.



Cuy? Pòrc marin (conilh porquin, cochon d'inde en francés) a la gresilha. No, gracias. N´avèvi dejà tastat bèth temps a, en Colómbia, soi vadut quasi vegetarian despuish.
S´ètz harts de minjar Equatorian, que podetz tostemp minjar "chez Alain".
Alain qu'ei de Bordèu. Que prepausa un menu per 5 dolars, qui comprén ua entrada, ua sopa, un plat de causir (poralha o peish o carn) e lo béver. Lo menu càmbia tot dia. Abondós e bon.

3 comentaris:

zel ha dit...

El conill aquest fa una mica d'angúnia, jo no sé si me'l menjaria, Joan...

merike ha dit...

Deliciós!

Henry The VIII ha dit...

Joan, que encara no he esmorzat i m'has fet entrar gana!