Llapingacho: ua sòrta de còca de patatas dab hromatge honut deguens, suberbon.
Empanadas: las de l' Equador que passan plan.
Las sopas variadas, que son generaument excellentas.
Pescado (que cau demandar que preparen los peish a la plancha, se non los auratz frits) dab patacones -sòrta de banana frita-: excellent.
Ceviche y más ceviche, :-))).
Las sopas variadas, que son generaument excellentas.
Pescado (que cau demandar que preparen los peish a la plancha, se non los auratz frits) dab patacones -sòrta de banana frita-: excellent.
Ceviche y más ceviche, :-))).
Tamales: los tamales que son de huèlhas de banana confidas dab causas: blat de moro e hromatge, per exemple (tamales rellenos de maíz y queso), o de mongeta roja e blat de moro (rellenos de frijoles y maíz) o sucradas (piña y coco), generaument ric e bon.
Cuy? Pòrc marin (conilh porquin, cochon d'inde en francés) a la gresilha. No, gracias. N´avèvi dejà tastat bèth temps a, en Colómbia, soi vadut quasi vegetarian despuish.
S´ètz harts de minjar Equatorian, que podetz tostemp minjar "chez Alain".
Alain qu'ei de Bordèu. Que prepausa un menu per 5 dolars, qui comprén ua entrada, ua sopa, un plat de causir (poralha o peish o carn) e lo béver. Lo menu càmbia tot dia. Abondós e bon.
S´ètz harts de minjar Equatorian, que podetz tostemp minjar "chez Alain".
3 comentaris:
El conill aquest fa una mica d'angúnia, jo no sé si me'l menjaria, Joan...
Deliciós!
Joan, que encara no he esmorzat i m'has fet entrar gana!
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